Payroll

Created with Sketch.

Minder stress over uw salarisadministratie.

Als werkgever bent u wettelijk verplicht om een salarisadministratie bij te houden. De eisen die aan de salarisverwerking worden gesteld, worden steeds strenger met alle risico’s en kosten van dien.

Wij, van Van Stijn HR Solutions zijn altijd op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving.Veel accountants verzorgen ook de salarisadministratie voor hun klanten. Voordeel hiervan is dat u geen eigen specialistische kennis nodig heeft. Nadeel is dat salarisverwerking voor accountants vaak een nevenactiviteit is en dit tegen een behoorlijk uurtarief.

Onze dienstverlening is gebaseerd op maatwerk en persoonlijke benadering. U bepaalt welke werkzaamheden u uit handen wilt geven en welke u graag in eigen beheer wilt houden. Onze consultants zijn in staat u te adviseren omtrent fiscaal vriendelijk belonen, arbeidsrecht, CAO en andere salaris-administratieve aangelegenheden. Wij maken met u afspraken omtrent de periodieke verwerking. De werkzaamheden kunnen plaats vinden bij u op locatie of bij ons op kantoor.

Wij bespreken met u graag alle mogelijkheden omtrent uw salarisadministratie, dit kan zowel telefonisch of tijdens een persoonlijk gesprek.