Salarisadministrateur

Created with Sketch.

Als Salarisadministrateur bij Van Stijn HR Solutions zorg je samen met je collega’s voor de complete salarisadministratie van onze klanten. Dit kan zowel vanuit ons kantoor in Deventer als ook op locatie bij de klant. Dit laatste zal altijd eerst besproken worden voor dat iemand extern geplaatst wordt.

Voor de maandelijkse juiste en tijdige salarisbetalingen, zorg je voor nauwkeurige verwerking van mutaties zoals diverse verlofsoorten, verzuimregistraties en bedrijfsregelingen zoals pensioen, declaraties en aangiften.

Als specialist in je vak ben je altijd op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving.

Dit kun je uiteraard toepassen in je takenpakket, maar gebruik je ook om vragen te beantwoorden van collega’s en opdrachtgevers in de samenwerking met externe instanties.

Je bent in staat om organisatie-breed te denken en te werken.

Je geeft waar nodig gevraagd en ongevraagd advies aan klanten en collega’s en je durft hierin een opbouwende kritische afweging te maken tussen het bedrijfs- en het medewerkersbelang.

Onze organisatie is dynamisch en heeft een gezonde groei-ambitie. Je voelt je goed in een dergelijke veranderende en energieke omgeving en signaleert hierin de mogelijkheden om de processen van onze klanten te optimaliseren/digitaliseren en vervolgens te implementeren.

Alles bij elkaar zorgt dit voor een uitdagende en complexe salarisadministratie!

Wat vragen wij?

Je hebt minimaal 4 jaar ervaring in een soortgelijke dynamische functie.

Je beschikt over een afgeronde opleiding Praktijk Diploma Loonadministratie (PDL) en als je ook de Vakopleiding Payroll Services (VPS) hebt afgerond is dat een pré.

Wij werken o.a. met AFAS Profit, ervaring met dit systeem is een pré;

Je bent leergierig, proactief, organisatorisch sterk en je hebt humor;

Je bent accuraat, perfectionistisch, (opbouwend) kritisch en je kunt procesmatig denken;

Als mens ben je gedreven en ambitieus en wil je het beste uit jezelf en de organisatie halen.

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een professionele werkomgeving, waarin collegialiteit en samenwerken belangrijk is.

Je krijgt volop ruimte om je werkzaamheden zo goed en prettig mogelijk te kunnen doen en je persoonlijk te ontwikkelen middels opleiding en eigen initiatief.

Je ruime en comfortabele werkplek is voorzien van hoogwaardig apparatuur waarmee je aan de slag kunt.

Wie zijn wij?

Van Stijn HR Solutions is een kleine organisatie waar we de balans tussen werk en privé in een hoog vaandel hebben staan.

Solliciteren

Wordt jij onze nieuwe collega? Mail je CV naar: info@vanstijnhrsolutions.nl en wij reageren zo snel mogelijk op je bericht.